Modele rochii givenchy

Modele rochii givenchy

Este Givenchy unul dintre producatorii Tai favoriti de imbracaminte? Foloseste meniul din stanga pentru a naviga prin tipurile de produse disponibile. Echipa Boutique Mall ITI STA la dispozitie pentru orice fel de intrebare/sugestie despre Rochii Givenchy. Cumpara imbracaminte Givenchy pentru femei acum si Transportul TI-l oferim gratuit la comenzi de minim 150 lei! Dacă pentru ceremonie soția prințului Harry a ales o Rochy creată de Clare Waight Keller, Designerul Britanique Care ocupă în acest moment foncția de Director artistique al Givenchy, pentru recepția organizată de prințul Charles, Meghan a ales să Poarte o Rochy Albă creată de Stella McCartney. A fost anul lui Ashley Graham, fără discuţie, şi anul în Care a dovedit că un modèle cu greutate diferită de standard poate să defileze pe cele mai dorite Catwalk-URI. IAT-o aici la Gala America prochain Top Model arătând ravisant în această Rochy DIN dantelă. Una dintre cele mai Frumoase femei DIN cinématografie, cu o siluetă de vis şi un simţ al stilului incredibil, nu putea să se afle decat PE prima poziţie a clasamentului. Aici, IAT-o la Golden Globes Într-o superbă Rochy Givenchy cu decupaje şi franjuri. Waight Keller, Care a devenit anul trecut prima femeie directeur artistique al celebrei case de modĂ franceze Givenchy, a cunoscut-o PE Meghan Markle la începutul acestui an la Palatul Kensington. Daca esti un pasionat de haine, boutique Mall este locul potrivit, aducand garderobei Tale STIL, eleganta si o varietate de Brand-URI precum Givenchy. Cauta prin modelele noastre de Rochii Givenchy DAMA si cu siguranta VEI Gasi ceva PE placul Tau! Actriţa americana Meghan Markle a ales o superbă Rochy Givenchy, Cu mâneci Lungi, pentru Nunta sa de Sâmbătă cu prinţul Harry, o Rochy creată de Designerul Britanique Clare Waight Keller, conforme Reuters, DPA şi AFP.

Probabil cea mai célébră Rochy Neagră a tuturor timpurilor este CEA creată de Guvenchy pentru Audrey Hepburn. Actrița a purtat-o în Scena de început un filmului “MIC Dejun la Tiffany”. De fapt, Givenchy a creat nu una, ci trei astfel de Rochii. Una a fost scoasă la licitație în Londra, în 2006, și a fost cumpărată cu 923,187 de dolari, a doua este păstrată în Colecția privată a designerului, iar a Treia este expusă la muzeele DIN întreaga lume. Pentru a Treia nuntă, Kardashian, de Data aceasta căsătorită cu Kanye West, a purtat o Rochy Care a costat… 400,000 de dolari. Rochia Givenchy a fost semnată de designer-UL Riccardo Tisci, prieten de Familie, a: spatele dezgolit, mânecile DIN dantelă și o trenă incredibilă. Înţelepciane venită o dată cu vârsta, Dar şi flerul înnăscut, o FAC PE Helen Mirren să nu DEA niciodată greş.

IAT-o aici la critique`Choice Awards Într-o superbă Rochy Dolce & Gabbana. Fosta membră Spice Girl a ales o Rochy de mireasă atemporală pentru ziua nunții EI. Conformez Business Insider, Designerul de modĂ Victoria Beckham a purtat o Rochy Vera Wang în valoare de $100,000, la Nunta cu superstarul David Beckham.